Om Mercur
Om Mercur
Om Mercur
Om Mercur

Om Mercur

Velkommen til Mercur kontorfællesskab Kolding

Ejendommen er beliggende som nabo til Kristkirken lige ud mod Haderslevvej. Beliggenheden er tæt på Kolding centrum. Området er attraktivt bl.a. med mange patriciervillaer. Bag hovedejendommen er der indkørsel til parkeringsområdet.

Mercur er placeret lettilgængeligt i forhold til motorvejsnettet.

Ejendommen blev tegnet af den kendte arkitekt Ernst Petersen og opført år 1926/27 af kvalitetsmaterialer, og fremstår med gedigne murstensfacader, store palæagtige indgangs- og trappepartier, sprossevinduer og røde tegltage, en helt igennem unik ejendom med flotte beplantede arealer.

Oprindeligt blev bygningen opført som Kolding Handelshøjskole. I 1964 blev den overtaget af Kolding Pædagogseminarium, som anvendte ejendommen frem til 1992/93, hvor ejendommen blev solgt til Kolding Gruppen A/S, der investerede i en gennemgribende modernisering v/ arkitektfirma Hjort & Poulsen, der med nænsom hånd forestod moderniseringen.

MERCUR har i over 10 år været ejet af det århusianske ejendomsselskab NKN Ejendomme.
Læs mere om os og vores ejendomme på www.NKN.dk 

Skal vi ringe dig op?

Kolding’s måske mest præsentable virksomhedsdomicil

Mercur er i den romerske mytologi gud for kommunikation, hurtighed og handel, og ordet indgår i det danske sprog på forskellig vis, f.eks. i merkonom, merkantil og marked. Planeten Mercur har fået sit navn, fordi den bevæger sig så hurtigt….

Lokaler Kontakt